Formandens nyhedsbrev oktober 2015

 

Hej alle Ape fans

Nu hvor sommeren er over er det blevet tid til gøre status over sommerens træf. Og igen har det været en god sommer for Danske Ape fans.

 

 

 Stevns Ape klub indledte sæsonen og inviterede til Trucker-træf i pinsen. Ikke mindre end 18 Apis deltog, og viste farverne blandt de store trucks.

I weekenden 5-7 juni blev det 6. Ape på Ærø træf afviklet, og blev igen en succes med deltagelse af både danske, tyske og norske Api's. Fredagens konvoj udflugt gik af Ærøs små veje til Ærø Banen i Bregninge. Den flotte udendørs modeljernbane fik flere deltager til at gå i barndom igen. Inden turen gik til Vindeballe Kro, hvor vi nød kaffen i den dejlige gårdhave. Lørdagens udflugt gik først til Gravendal, hvor Bent Juul Sørensen fortalte om godsets historie, og fremviste hans store samling af Volvo traktorer. Efter kaffe og kage kørte konvojen vider af Ærøs, for mange overaskene små, veje til tovet i Ærøskøbing. Her blev køretøjerne vist frem, og vi budt velkommen af Ærøs borgmester, inden vi gik på Flaske Peter museet. Hvor verdens største samling af flaske skibe, også fik flere deltager til at gå i barndom igen igen.Om aften blev der tændt op i grillen så alle kunne stege deres medbragte bøffer, pølser og andet godt. Da alle var mætte var det til det store træf-lotto, der som sædvanligt blev afviklet under stor munterhed. En stor tak til vore sponsore for de mange flotte præmier. Festen foresatte med hyggelig Ape snak til langt ud på natten, og da deltagerne truede med at komme under alle omstændigheder, er det med stor glæde jeg kan meddele at det 7. Ape på Ærø træf vil blive afholdt i weekenden 3-5 juni 2016.

 Se mere her, og sæt allerede nu kryds i kalenderen.  http://trehjul.dk/3h/index.php/ape-traef/7ape-pa-aero-2016.html

 

 26-28 juni var der Ape møde på Fyn. Et meget hyggeligt, og vel gennemført træf, i smukke omgivelser. Stor tak til Peder og Finn. Ser frem til et nyt i 2016.

I weekenden 3-5 juli var der for anden gang træf i Horsens. Et rigtigt godt træf, med mange glade Ape fans, en stor tak til Lars for hans store arbejde med dette. Og det er mig en stor glæde, at jeg allerede nu kan fortælle, at det 3. Husodde Apetræf 2016 vil blive afholdt 7-10 juli 2016.

 Og den 31- juli - 2. august lukkede Nordjysk Ape Klub så sæsonen, med det 2. Rebild træf. Jeg var desværre igen forhindret i at deltage, men det var efter sigende et hyggeligt lille træf. Nordjysk Ape Klub har også haft stor succes med flere små mini træfs hen over sommeren.

 Så man må sige at det har været en god sommer for Danske Ape fans. Med 5 træf fordelt over hele landet, har der været rige muligheder for at møde nye og gamle Ape venner.

 Hilsen til alle, håber at vi ses igen i 2016.