Nyheds brev Oktober 2011

 

Hej alle Ape fans

 

Nu hvor sommeren lakker mod enden og træffet er vel overstået, er det måske tid til en form for evaluering. Da jeg for to år siden grundlage klubben, hjemmesiden og træffet, var det i håb om at skabe et sted hvor danske Ape fans kunne mødes, hygge sig, udveksle gode råd og erfaringer.

Dette er nu ved at lykkes, klubben har nu 44 medlemmer, et tal der stiger med et par stykker om måneden. Klubbens hjemmeside fik i foråret en overhaling med nyt design og teknik. Det har givet en, synes jeg selv, mere dynamisk og spændene side, og arbejdet på dette vil forsætte i takt med min tid og viden om det nye system.

I forbindelse med overhalingen fik siden også et forum, som jeg håber kan skabe en større kontakt, både til klubben, men ikke mindst medlemmerne indbyrdes. Det nye forum har pt 39 brugere (heraf 18 medlemmer) og jeg vil godt benytte lejligheden til at opfordre alle medlemmer til at oprette en profil i forumet. Forumet skulle gerne blive det faste træfpunkt for danske/nordiske Ape fans, og bindeledet til klubben. Stedet hvor vi Ape tosser kan mødes, hygge os, og udveksle gode råd og erfaringer.

 

Ang. Forumet så er desværre nogle problemer med forumets editor og Internet Explorer
Dette problem gør at bruger af IE ikke har mulighed for at redigerer deres profil, f.eks. indsætte profilbilede, ligesom de heller ikke har mulighed for at indsætte links og smiles i indlæg.

Problemet opstår ikke i andre browser end IE, og indtil jeg finder en løsning vil jeg opfordre til at man bruger en anden browser såsom Firefox, Opera eller Google Chrome.
Jeg beklager det evt. besvær det måtte give, og arbejder på at finde en løsning hurtigs muligt. Læs mere her

 

 

Årets træf blev afholdt den uge det var sommer (jo der var faktisk en uge med sommer i år), og blev en succes med 23 deltagene Api's. De første kom allerede onsdag, og fik en lille ferie ud af det. Fredag eftermiddag kørte vi en lille tur til stranden ved Skjoldnæsfyr, på hjemturen var der indlagt en lille overraskelse idet vi alle var inviteret på en forfriskning på Cafe DOK 4 i Søby. Så vi linede køretøjerne op udenfor, indenfor var der dækket op til alle i grillteltet. En stor tak til Lone og Knud Erik på Dok4 for dette hyggelige indslag.

Lørdag var det så tid for den store udflugt, et flot syn med 22 Api's i konvoj. Først kørte vi til Søbygaard, hvor vi blev modtaget af museumsleder Karen Margrethe Fabricius, som viste rundt på slottet. Derefter kørte vi af Ærøs små og til tider støvete veje, til Ærøskøbing hvor vi blev budt velkommen på byens tov af viceborgmester Jørgen Otto Jørgensen og byens Vægter. Vægteren gav, iført fuld uniform og morgenstjerne, en fin, lærerig, og ikke mindst morsom rundvisning i byen.

Lørdag aften blev der linet op til fælles grill. Bjerge af pølser, kød og salat kom på bordet sammen med øl, vand, vin og kaffe. Vi havde en god og hyggelig aften med mange gode samtaler, ført på flere sprog, til tider samtidig.

Søndag var hjemrejsedag. Allerede ved første færge, måtte vi tage afsked med de fleste tyske deltager, og sidst på eftermiddagen var vi kun et par stykker tilbage. Roen sænkede sig atter over Søby Camping, hvis ejer, Arne Bo, skal have stor tak for sin medvirken til den gode stemning på årets træf.

En stor tak skal der også , og ikke mindst, lyde til alle deltagerene ( ingen nævnt, ingen glemt), hvis gode humør og rare sind var med til at gøre dette træf til en succes. Jeg kunne ikke have gjort det uden jeres hjælp, håber at se jer igen næste år. For der bliver naturligvis, som vedtaget på træffet, et

 

APE PÅ ÆRØ TRÆF 2012 1-3 juni 2012

Det er med stor glæde at der allerede nu kan indkaldes til det 3 internationale Piaggio Ape træf i Danmark

Træffet vil igen finde sted første weekend i Juni, Som i 2012 er den 1 til 3 juni. Træffet vil denne gang finde sted på Ærøskøbing Camping . Ærøskøbing Camping er en trestjernet campingplads, skønt beliggende 50 meter fra Vesterstrand, som er en dejlig badestrand og kun ti minutters gang fra Ærøskøbing bymidte. Pladsen har 27 hytter i 3 størrelser, og med dette flyt af træffet håber vi at kunne opfylde det behov for flere hytte pladser, der har vist sig. Pladsen har gode læforhold og en skøn udsigt over havet, og tilbyder en, som de selv skriver på deres hjemmeside, ” afstressende ferie med opvågnen til fuglekvidder og den mest pragtfulde solnedgang ude over havet om aftenen.”

Vi vil dette år udforske øens østlige del på vor konvoj udflugt, og der er mange spændene muligheder og ting at se, så det vil der blive arbejdet vider med. Det endelige program vil ligge klar omkring foråret, men allerede nu kan du sætte kryds i kalenderen, og tilmelde dig træffet her :

Tilmeldling

Allerede nu er der 12 tilmeldte Api's men der er plads til mange flere. Så op på dubberene, spørg chefen, konen,børn og akvariefisk om fri, og gør din Ape klar til det største Ape event på dansk jord, det 3 internationale Piaggio Ape træf i Danmark.

 

 

 

Jeg vil gerne slutte med endnu engang at opfordrer alle medlemmer til at åbne en profil i forumet. Det vil være stedet hvor man først får nyheder om klubben, hvor man møder andre Ape fans, og hvor man kan komme med ønsker og idéer til klubbens udvikling i fremtiden.

 

Mvh og ønsket om en god, men kort vinter

Mr.White

BumbleBees

 

 

Se mere om Ape på Ærø træffene Her :

Ape på Ærø 2010 :

TV2 vejret . Nærvejret-til-tuktuktræf

ÆrøwebTV : Piaggio APE træf på Ærø

avisen skrev : FynsAmtAvis

2 Ape på Ærø 2011

tv2fyn : http://www.tv2fyn.dk/arkiv/2011/6/2?video_id=41594&autoplay=1

YouTube : http://www.youtube.com/watch?v=6lkK6_SMPiA&feature=youtube_gdata

Avisen. : http://www.fyens.dk/article/1857944:Baglandet-Svendborg--Tuk-Tuk-Traef-paa-AEroe

Se mere om Ærø Her :

Færger til Ærø : http://www.aeroe-ferry.dk/

http://www.arre.dk

http://www.aeroeisland.com/