Nyhedsbrev April 2011

 

Hej alle Ape Fans.

 

NY HJEMMESIDE

BumbleBees har pga. at vores udbyder ikke længe suporter vort hjemmeside program, og vi derfor pludselig ikke kunne opdater siden, i al hast måtte flytte til http://trehjul.dk . Samtidig har vi benyttet dette til at skifte hjemmeside program, og give siden et pift'. I første omgang har vi blot flyttet indholdet fra den gamle side over, men på længer sigt skulle dette skift gerne give en mere spændene og dynamisk side. Vi arbejder bla. med en ide om et lukket afsnit kun for medlemer, med f.eks. et dansk Ape forum.

Den gamle side vil køre lidt endnu men vil ikke blive opdateret.

 

Ape På Ærø træf 2011

Nu nærmer tiden sig hastigt, og (næsten) alt er klart til dette års Ape træf. Der er nu 24 Api's tilmeldt, men der stadig plads til flere. Så kom og vær med i den største Ape konvoj på dansk jord til dato, og oplev samtidet en af Dammaks smukkeste øer.

Tilmelding på : http://trehjul.dk/3h/index.php/ape-pa-aero-2011/traef-tilmeldning-2011

 

Andre træf

Ape På Ærø er som bekendt det eneste danske Ape træf (endnu da), men i Tyskland er der mange små og store træf. Et af de store er Nord Nord Vest træffet, der i år afholdes for 7 gang. Træffet afholdes altid i en by hvor ordet APE indgår, sidste år var det pApenbürg, hvor der deltog mere end 50 Api's . I år er det i Apelern ( vest for Hannover, ca. 350km. fra Kruså ) og hvis der er interesse for det vil vi forsøge at ang. en fælles kørsel til træffet. Skulle du have lyst til at køre med så send en mail.

Læs mere om træffet her : http://trehjul.dk/3h/index.php/andre-traef